Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


~idézetek ^^

~ Én megélem az álmom, addig küzdök, míg valóra nem váltom ! :)
Én várok rád, hogyha várni kell, mert érzem, hogy jössz, újra itt leszel, és többé nem engedlek el.Igazából már nem bánom, hogy az élet így pofára ejtett. Rájöttem, hogy célja volt ezzel. Nem bírta nézni azt a fajta naivitást ami belőlem áradt. Hittem az embereknek, mi több: megbíztam bennük. Hiszen mért ne tettem volna? Azt hittem mindenki jót akar a másiknak és szem előtt tartja az érzéseit. De nem. Az emberek kétszínűek és ott rúgnak a másikba ahol tudnak. Olyan pofont kaptam az élettől, hogy biztosra vettem: ebből nem állok fel. Aztán teltek a napok, a hetek és összeragasztottam a szívem. Most egy kődarab dobog a mellkasomban szemernyi naivitás nélkül. Sikerült felállni a padlóról és erősebb lettem mint valaha. Nem hiszek és nem bízom az emberekben, de elindultam egy úton… Az úton ahol megtalálhatom az igazi önmagam!'Az életed egy esély.
Nőj fel hozzá.'"Időnként nem értünk dolgokat. Időnként vannak furcsaságok. De bármit is tesz a másik, amit nem értünk, vagy netán félreértünk, sőt, esetleg bánt, a szeretetéhez kell visszatérni. Tudni, érezni, hogy szeret."
Te soha nem vagy a terhemre. Ezt tudod. Különben saját magamnak lehetnék a terhére, ugyanis te a részem vagy. Mindig magammal cipellek, keresztül-kasul a földrészeken és az érzelmek tájain, mint vágyképet, mint a teljesség illúzióját, mint a legeszményibb szerelmet. "Egy rossz nap nem egyenlő egy rossz élettel.Attól,mert ma sirsz,holnap nevethetsz.A tegnap nem határolja meg a holnapod.Ezt ne felejtsd el.
Valami szent, lélegzetelállítóan édes, csodálatos érzés élt a szívében, amely csak nőtt, nőtt a magára kényszerített némaság hosszú napjai alatt és emlékekből meg reménységből táplálkozott.


Megbocsátottam a megbocsáthatatlant, megpróbáltam pótolni nélkülözhetetlen embereket, és elfeledni az elfeledhetetleneket. Sokszor cselekedtem indulatból, okoztam csalódást, és csalódtam olyanokban, akiktől sosem vártam volna. Öleltem, hogy védelmet nyújtsak, és nevettem mikor már nem bírtam tovább. Szereztem örök barátokat. Szerettem és szerettek, de sokszor el is utasítottak. Előfordult olyan is, hogy szerettek, de én nem tudtam visszaszeretni. Repkedtem a boldogságtól, habzsoltam a szerelmet, esküdtem örök hűséget, de volt, hogy teljes erővel mentem fejjel a falnak. Sírtam zenehallgatás vagy fényképek nézegetése közben, és felhívtam valakit csak azért, hogy halljam a hangját. Néha elég volt egy mosoly, hogy szerelmes legyek. Sokszor éreztem, meghalok a vágytól, és féltem elveszítek valakit, aki nagyon fontos számomra, a végén el is veszítettem, de túléltem! És most is élek. Az életet nem csak túlélem, hanem élem! A harcba elszántan kell menni, az életet szenvedélyesen átölelni, emelt fővel veszteni, és merészen győzni, mert a világ a bátraké, és az élet túl sokat ér ahhoz, hogy jelentéktelenné váljon.


Hidd el, fogok én még hiányozni neked, fogod még halkan suttogni a nevem. Akarod majd még arcomat látni, rájössz, hogy nem kellett volna ekkorát hibázni.. /:Ha rosszul érzem magam , jönnek a mentők .. ha jól , akkor a rendőrök..Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel, mivel a személyiségem az Én vagyok, a viselkedésem pedig attól függ Te ki vagy..!


Amikor kellettem, mindig ott voltam. Mikor te kellettél, álltam a sorban..odateszed magad hol az érdek diktál, azokkal spanolsz kiket régen szidtál...Nem kell ide sok ész már, csak bambulj be a vakuba, majd a photoshoppal megműtünk és te leszel a Shakira... ;-D
Tükröm-tükröm mond meg nékem.. mit baszok el minden héten??Minél több a veled, annál nehezebb a nélküled... :/mindig az az erősebb, aki nem tombol, hanem mosolyog :)
Egy nő addig védetlen amíg szárad a körme.. :DA nyaralás messze száll, sok emlék visszajár.
Hányszor elmúlt már, de újra vár
A balatoni nyááár :)


Salátát enni a Mc'donaldsban olyan, mint k*rvához menni ölelésért. :DDA legszebb pillanatok az életben nem kifizetődök.. :)*Az igazi barát nem sértődik meg , ha beszólsz neki. csak mosolyog és visszaszól valami durvábbat.Úgy feküdj le, hogy legyen miért felkelned (:A csók és a zene - ez a kettő a világ közös nyelve.•_•
- Vonzódsz az idiótákhoz ?
- Ühüm...szeretlek ! ♥ :$És mi az élet, ha nem az álom keresése? Az álomé, hogy valaki azt mondja: "igazából, teljes szívből szeretlek." ♥


A nők G-pontja a shopping szó végén található :DDSzem - tudod ahova ugatni kéne és nem a hátam mögött lehordani mindennek..A fiúk, mint a köd, jönnek-mennek, egy lányt csak egy napig szeretnek. De aki egy hónapig bírja, annak meg van ásva a sírja.. És aki egy évig tud szeretni, azt múzeumba kellene helyezni, és csendben megjegyezni: "Őt embernek lehet nevezni. ♥Nem kérlek légy enyém örökké, mégis hozzád szól dalom,
úgysem élhetünk örökké, egy percig lennék oltalom.Aki a zenét szereti sohasem lehet igazán boldogtalan!tegnap még velem voltál , ma meg már ellenem , tegnap még becéztél , ma már nem tudod a nevem . ! :/(;eldobtál magadtól mert kislánynakhittél .. ma már érettebb lettem , és te vesztettél (;minden férfi egyforma . csak az arcuk más , hogy ne keverjük össze őket ! ;)
a magassarkút egy olyan nő találta fel , akit homlokon csókoltak :)
ha a hátam mögött álsz,jóhelyen vagy , hogy a seggem kinyald , fényesre kérem , ahogy a faszokat szopkodod ! a kezem messzebbre ér el mint ahogy gondolod ;)utálom mikor nem ír vissza . utálom mikor nem hív vissza . de mégsem tudok haragudni rá , mert tudom hogy előbb - utóbb hívni vagy írni fog .. csak rosszul esik hogy elfelejt ..

 

 

 

 
 

 


Utolsó képArchívum

Naptár
<< Október >>
<< 2019 >>
Ke Sze Csü Szo Va
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31